zondagsnieuws 20 september 2020 zondagsnieuws 20 september 2020

Zondag 20 september 2020 Startzondag.
De liturgische kleur is groen

Usselo: 10 uur voorganger: ds. O. Haasnoot
Ouderling: Rineke Overbeek, Diaken: Esther Mol, Kerkrentmeester: Jan Beerenbroek, Koster: Rene Jongejeugd.
Organist: Peter Slotman.
Er is voor de kinderen ook een programma.
Bij het aansteken van de kaarsen luisteren we naar de eerste twee coupletten van lied 600.

Koffie na de dienst
Na de dienst is er in het verenigingsgebouw gelegenheid tot ontmoeting en gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee.
De koffie en thee wordt aan tafel geserveerd, zodat er geen oponthoud is bij de bar. Bij goed weer kunt u uw koffie of thee ook buiten opdrinken.
Wij willen u dringend verzoeken om ook in het verenigingsgebouw de stoelen niet te verslepen en de bekende Corona regels te respecteren.
U bent van harte welkom.

De schriftlezingen en liederen staan op de uitgereikte orde van dienst.

De bloemen gaan als groet van de gemeente naar mevr. Wagelaar-Kelder  en mevr. Doeven.

De collecten: voor het vredeswerk en voor de plaatselijke gemeente.

Allen, die in een ziekenhuis of verpleeghuis moeten verblijven.
Allen, die door omstandigheden aan huis gebonden zijn.
Allen die een mooi bericht hebben ontvangen.
Allen die iets te vieren hebben.

Dienst volgende week zondag 27 september:
Usselo: 10.00 uur : ds. A. Grandia uit Doesburg.

Email adres: olaf.haasnoot@gmail.com of met één der ouderlingen. De namen en adressen van de ouderlingen vindt u in het informatieblad Drieklank.

Voorzorgsmaatregelen in de kerk
Door de maatregelen die wij rond de viering in onze kerk hebben genomen willen wij u een veilige plek in onze kerk bieden. Wij hopen zo te voorkomen dat u tijdens uw aanwezigheid in de kerk bloot wordt gesteld aan het Corona virus. Wij beseffen ons terdege dat deze maatregelen indruisen tegen uw en ons gevoel, maar wij hopen dat u hier begrip voor hebt.
-Bij binnenkomst in de kerk bent u naar uw plaats begeleid door een van onze coördinatoren. Wij verzoeken u om na het plaats nemen niet meer door de kerk te lopen. Aan het eind van de dienst verzoeken wij u om op aanwijs van de zelfde coördinatoren de kerk te verlaten.
er wordt niet gezongen maar als u de liederen mee wilt lezen, neemt u dan zelf uw eigen liedboek mee.

Reserveren voor de dienst
Ook in de komende periode moet u zich aanmelden als u wilt deelnemen aan de viering in onze kerk.
Voor het aanmelden hebben we een apart telefoonnummer en emailadres. Het aanmelden kan per e-mail op iedere zaterdag tot 12.00 uur naar pgusselo@gmail.com, of telefonisch op zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur naar tel. 06-14361675.
Bij uw opgave geeft u uw naam, adres en telefoonnummer en het aantal bezoekers
uit uw eigen huishouden door.

Het doorgeven van gemeenteleden die gefeliciteerd worden, ziek zijn of om een andere reden in het Zondagsnieuws vermeld moeten worden, mag vanaf nu naar Greetje van de Valk, gvdvalk.dekker@gmail.com. Greetje verzamelt deze meldingen en zorgt dat de juiste adressen bij de redactie terecht komen. Het is van belang om naast het huisadres en eventueel de afdeling in het ziekenhuis ook de reden van de vermelding door te geven.
DE REDACTIE VAN ZONDAGSNIEUWS WENST U EEN GOEDE DIENST EN DAARNA EEN FIJNE ZONDAG.